Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имаш ли снимка на това какво точно ти трябва..? Или поне на частта която я имаш...

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Имаш ли снимка на това какво точно ти трябва..? Или поне на частта която я имаш...
      Разполагам с това :

а ми трябва същата джиджавка само че с по-старата букса - една такава по четвъртита, а може и женската на тоя тип букса

Comment

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
        Разполагам с това :

а ми трябва същата джиджавка само че с по-старата букса - една такава по четвъртита, а може и женската на тоя тип букса
        Румен оправи нещата

Comment

• Бързам да ви се похваля, моята красавица даде 8,74сек. до 100км.(при 8.5сек. по каталожни данни) с двама души и около 30-40кг. багаж в багажника. Много съм доволен

П.П. Замервахме я с Г-тек
          Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 03:39.
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
            Бързам да ви се похваля, моята красавица даде 8,74сек. до 100км.(при 8.5сек. по каталожни данни) с двама души и около 30-40кг. багаж в багажника. Много съм доволен

400м?
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
              400м?
              Късичка ми беше правата и минавах 400-те метра след като съм натиснал спирачките вече. Другият път
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                Tова е в случай, че никога преди това не са слагани. Ако се ползват периодично, няма проблеми.
                Ами ако не знам дали преди това са слагани добавки? Аз четох, че Redex и Gold Eagle са добри. И се чудя дали да слагам, че както каза колегата ефекта да не е обратен и всичката гняс да се върне
                sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

• Вчера по пътя Сл.бряг-Варна се засякохме (и позабавлявахме) с една 145-ца 1.9 ЖТД тъмносиня с варненска регистрация........интересно ми е дали е форумна? доста газ даваше шофера и

Колата беше с ксенони,генерация и ремап...поне това успях да видя и чуя от нея
                  146 Turbo

Comment

• Американци измислили супер сейф и на представянето му който го отворел щял да получи 1млн. долара. Дошли много хора от целия свят, но никой не могъл да го отвори... Един ден дошъл Бай Ганьо... На следващия ден във вестника пишело: "Един българин с неизвестния инструмент "тесла" и вълшебните думички << Е ся ти еб*х мамата!>> отвори сейфа."

Напомня ми за ремонтите по нашите кошнички

Comment

• Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
                      Ами ако не знам дали преди това са слагани добавки? Аз четох, че Redex и Gold Eagle са добри. И се чудя дали да слагам, че както каза колегата ефекта да не е обратен и всичката гняс да се върне
                      Колега, сложи ли добавка?

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                      Бързам да ви се похваля, моята красавица даде 8,74сек. до 100км.(при 8.5сек. по каталожни данни) с двама души и около 30-40кг. багаж в багажника. Много съм доволен

Абе Дивак, да не й сипваш бензин с амфети в резервоара??
                      sigpic
                      Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• имам питане:
                        От МВР са ми пратили призовка "за връчване на съобщение" по еди коя си преписка на основание чл.60 ал.1 от ЗМВР (демек,че могат да ме викат и аз трябва да ходя). Само дето тая призовка е оставена на вратата и никой не се е разписвал или каквото и да било за нея. Чудя се дали да ходя да си губя времето ?

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение

Абе Дивак, да не й сипваш бензин с амфети в резервоара??
                          Най-интересното е, че бях с 95 Економи от Еко, както винаги Може в него да слагат амфети

Comment

• Още не съм слагал добавка та затова питам... дали е хубаво или не

Comment

• Абе хора вие за една добавка изписвате томове с мнения и въпроси а в същото време в резервоарите сипвате нещо, дето нямате никаква идея точно какво съдържа и точно как е забъркано, а пък в двигателите сипвате нещо мазно дето излиза от варели и горе-долу има същите характеристики...
                              Сипвайте смело, нищо няма да им стане на тия чисто нови коли

Comment

• хахаха реално погледнато е така...

Comment

Working...
                                X